Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web portal www.unaconslting.ba (u daljnjem tekstu portal) koji je vlasništvo Resursnog centra za vode i okoliš „UNA Consulting“ d.o.o. (u daljnjem tekstu UNA Consulting).

S prvim korištenjem portala, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste saglasni s njima, molimo da ne pristupate portalu. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu info@unaconsulting.ba.

Izgled i sadržaj portala, te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje portala predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Osim službenih oznaka "UNA Consulting-a", dokumenti i slike mogu se preuzimati bez ograničenja, uz obavezno navođenje izvora www.unaconsulting.ba.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sistemu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sistema suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na ostale web stranice ili izvore. "UNA Consulting" NIJE odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni, a NIJE odgovoran niti za sadržaj koji je putem njih dostupan. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Pretraga referenci

Najave događaja

Reference