Posvećenost jačanju kapaciteta

Una Consulting d.o.o. Bihać smatra dodatno obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje svojih zaposlenika svojim najboljim interesom jer oni kroz jačanje svojih kapaciteta doprinose ostvarivanju ciljeva poslovanja i razvoja firme.

Kroz osiguranje dodatnog obrazovanja, osposobljavanja i obučavanja svojih zaposlenika, Una Consulting d.o.o. Bihać doprinosi unaprjeđenju znanja, vještina i kapaciteta svojih zaposlenika za obavljanje poslova za koje su zaduženi. Ulaganje u jačanje kapaciteta vodi do mjerljivih, vidljivih promjena i poboljšanja u realizaciji radnih zadataka koji nastaju kao rezultat primjene stečenog znanja i vještina. Pored unaprjeđenja znanja i vještina, na ovaj način se pozitivno utiče na motivaciju zaposlenika jer su time više posvećeni svom radu i rezultatima.

Dodatno obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje zaposlenika Una Consulting d.o.o. Bihać podrazumijeva praćenje i ocjenjivanje rada zaposlenika, planiranje procesa dodatnog obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja zaposlenika i provođenje ovog procesa. U skladu s definiranim potrebama, provode se obuke i druge mjere jačanja kapaciteta i to:

  • Obuke i druge mjere jačanja kapaciteta specifičnog sadržaja koje za cilj imaju povećanje sposobnosti i sticanje / unaprjeđenje konkretnih vještina i znanja koja su potrebna zaposlenicima koji rade na određenim pitanjima / oblastima (npr. tipovi i način rada opreme za detekciju gubitaka u vodovodnoj mreži),
  • Obuke i druge mjere jačanja kapaciteta korporativnog sadržaja koje za cilj imaju povećanje sposobnosti i sticanje / unaprjeđenje općih vještina i znanja (npr. organizacija i provođenje online obuka).

Una Consulting d.o.o. Bihać također prepoznaje važnost svakodnevnog učenja na radnom mjestu kao i učenja jedni od drugih, a posebno mentorski pristup prema novim zaposlenicima koji na taj način u kratkom roku postaju dio iskusnog tima.

Pretraga referenci

Najave događaja

Reference